Μοσχάρι γιουβέτσι

Καταχωρήθηκε στις 17/02/12

12 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα από τα πιο κλασικά κυριακάτικα φαγητά, που συνηθίζεται πολύ την περίοδο της Αποκριάς, σε μία εκδοχή αρωματική και πεντανόστιμη. Υλικά 1,2 κιλά μοσχαρίσια σπάλα, κομμένη σε μερίδες 1/2 κιλό κριθαράκι, χοντρό 120 ml ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!