Μοσχάρι γιουβέτσι με αστεροειδή γλυκάνισο - Γιώργος Τσόλκας

Καταχωρήθηκε στις 03/02/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ 1 ½ κιλό μοσχάρι ελιά 50 γρ. πελτέ ντομάτας 50 ml κόκκινο κρασί 1 κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 3 φύλλα δάφνης 1 στικ κανέλας Ελαιόλαδο 100 γρ. ντομάτα κονκασέ 2 ζωμούς βοδινού Αλάτι Πιπέρι Μαϊντανό 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 1 αστεροειδή γλυκάνισο 1 καρότο 1 στικ σέλερι 1 ½ λίτρο νερό 100 γρ. γραβιέρα

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.megatv.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!