115
Υλικά
- μοσχάρι 750 γρ
- λάδι 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- μανιτάρια αγάρικα 12 τμχ
- κόκκινο κρασί 0.25 κούπα/ες
- κριθαράκι 8 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κούπα/ες
- μαγιά 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ηλιέλαιο 2 κσ
- ρίγανη 1 τσιμπ
Αγόρασα μαλακό κομμάτι μοσχαριού (ζητήστε από το χασάπη σας και αυτός ξέρει. Δεν θυμάμαι τι μέρος ήταν), το έβρασα πρώτα σε χύτρα ταχύτητας και μετά μπήκε στα πήλινα. Στη συνέχεια ψήθηκε μαζί με τη ζύμη ψωμιού για μισή ωρίτσα. Ήταν ΘΕ-Ο-ΝΟ-ΣΤΙ-ΜΟ! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και μάλιστα εγώ, που δεν είμαι καθόλου φανατική με το μοσχάρι
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com