Μοσχάρι γιουβέτσι. Ο μόσχος ο σιτευτός

Καταχωρήθηκε στις 31/05/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το γιουβέτσι είναι κλασικό πιάτο οικογενειακού τραπεζιού που το συναντάμε σε παραλλαγές και στην υπόλοιπη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια . Η ονομασία προέρχεται από την τούρκικη λέξη «guvec» ,που περιγράφει το σκεύος μέσα στο οποίο μαγείρευαν το κρέας με λαχανικά . Στη χώρα μας η συνηθέστερη εκδοχή για το γιουβέτσι ή γκιουβέτσι ,είναι κρέας από μοσχάρι, αρνί ή κοτόπουλο μαζί με κριθαράκι ή χυλοπίτες ....

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.lovefood.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!