60
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 3 σκελ
- μύδια 2 κονσέρβα
- βούτυρο 0.25 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- κόκκινο πιπέρι 0.5 κγ
- μαύρο πιπέρι 0.25 κγ
- σπαγγέτι 1 πκτ
- παρμεζάνα 0.25 φλ
Υλικά: 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες, πολτοποιημενες Λίγες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες 2 κονσέρβες μύδια, με τα υγρά τους ¼ φλιτζανιού βούτυρο ανάλατο ½ φλιτζανιού ξηρό λευκό κρασί ½ κουταλάκι του γλυκού κόκκινο γλυκό πιπέρι ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι 1 πακέτο σπαγγέτι (500gr.) ¼ φλυτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com