95
Υλικά
- σησαμέλαιο 4 κσ
- αρνάκι 300 γρ
- πλευρώτους 50 γρ
- ασπρομανίταρα 50 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 0.5 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- τζίντζερ 10 γρ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- σκόρδο σε σκόνη 0.5 κγ
- κάρυ 1 κγ
- τζίντζερ 0.25 κγ
- κρέμα καρύδας 160 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 300 γρ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- κορν φλάουρ 1 κγ
Πολύ νόστιμο πιάτο φτιαγμένο με φιλέτο αρνιού, το οποίο μερικές φορές είναι δυσεύρετο αλλά εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί από φιλέτο κοτόπουλου. Η σάλτσα καρύδας με το κάρυ και το τζίντζερ δίνουν ιδιαίτερη γεύση στο πιάτο και σίγουρα του προσδίδουν νοστιμιά μοναδική.
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net