ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RAMEN CON PETTO DI POLLO E PEPERONI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

Καταχωρήθηκε στις 28/12/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αρώματα Άπω Ανατολής για σήμερα, αφού είναι η σειρά να δοκιμάσουμε ακόμη μια συνταγή από την ιαπωνική κουζίνα. Ράμεν, δηλαδή νούντλς, με στήθος κοτόπουλο, μαγειρεμένο με πράσινες πιπεριές, και φυσικά την απαραίτητη γλυκόξινη σάλτσα. Επειδή τα υλικά της ιαπωνικής κουζίνας δεν είναι πάντα εύκολο να τα βρείτε στην Ελλάδα, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ράμεν με σταρένια νούντλς, το ξύδι από ρύζι με λευκό ξύδι ή μηλόξυδο, το σακέ με dry Martini bianco και το άμυλο απο πατάτα με άμυλο καλαμποκιού (corn flour).

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!