Παπαρδέλες με ψαρονέφρι, αρώματα εσπεριδοειδών και τζίντζερ - Δημήτρης Αμπράζης

Καταχωρήθηκε στις 10/03/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ 600 γρ. ψαρονέφρι 50 γρ. τζίντζερ 100 ml κρέμα γάλακτος Ελαιόλαδο Ξύσμα από λάιμ, πορτοκάλι και λεμόνι ½ κρεμμύδι Θυμάρι 1 συσκ. παπαρδέλες 100 ml κρασί πόρτο Αλάτι 1 σκ. σκόρδο 1 πιπεριά τσίλι 2 κ.σ. Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού Πορτοκάλι & Λεμόνι Kalamata Papadimitriou Πιπέρι

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.megatv.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!