66
Υλικά
- παπαρδέλες 250 γρ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- ζωμός κοτόπουλο 1 τμχ
- ντοματίνια 150 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- ρίγανη 1 κλων
- ζάχαρη 1 κγ
- ανθότυρο -
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Γιώργο Λαχανίδη , 250 γρ. παπαρδέλες ½ ποτ. λευκό κρασί 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 150 γρ. ντοματίνια 2 σκελ. σκόρδο 1 κλων. δενδρολίβανο....
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr