Πένες με πάστα από κανκιόφολες

Καταχωρήθηκε στις 12/01/11

3 Ψήφοι Ψήφισε

Η κονδυλώδης ρίζα του ηλίανθου. Στην Κύπρο τη λένε ''κολοκάσι'', στους καταλόγους των εστιατορίων τη βρίσκεις με το γαλλικό της όνομα, ''τοπιναμπούρ'', ενώ στην Κέρκυρα, τη λένε ''κανκιόφολα'' ή ''καρτσόφολα''.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.homefood.gr

Περισσότερες συνταγές

1 Σχόλιο 

Άλλες συνταγές



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!