by admin

Πένες με πάστα από κανκιόφολες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η κονδυλώδης ρίζα του ηλίανθου. Στην Κύπρο τη λένε ''κολοκάσι'', στους καταλόγους των εστιατορίων τη βρίσκεις με το γαλλικό της όνομα, ''τοπιναμπούρ'', ενώ στην Κέρκυρα, τη λένε ''κανκιόφολα'' ή ''καρτσόφολα''.
Διάβασε τη συνταγή στο www.homefood.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: πένες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.homefood.gr