Πέννες Ολικής Αλέσεως από δίκοκκο σιτάρι στο φούρνο με λαχανικά

Καταχωρήθηκε στις 22/09/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το δίκοκκο σιτάρι (Triticum dicoccum) είναι ένα από τα αρχαιότερα γνωστά είδη σιταριού. Η καλλιέργειά του είναι χαμηλή σε απαιτήσεις νερού και ανθεκτική σε ασθένειες, έτσι ενδείκνυται για αειφόρο γεωργία. Τα ζυμαρικά από δίκοκκο σιτάρι είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και μαγγάνιο ενώ αποτελούν και πηγή πρωτεϊνών και φωσφόρου.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!