Πέστο Βασιλικού (pesto al genovese) με ζυμαρικά, κάντο κλασσικά

Καταχωρήθηκε στις 14/08/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το πέστο βασιλικού είναι η παραδοσιακή εκδοχή της συνταγής  και για πολλά χρόνια μέχρι να ανοίξουμε τα μάτια μας σε άλλα υλικά  ήταν το συνώνυμο του πέστο στην χώρα μας αλλά και παντού αλλού. Ο τρόπος παρασκευής ξεκινά από την αρχαία Ρώμη και ονομαζόταν moretum και η συνταγή ήταν παρόμοια, τυρί, σκόρδο και μυρωδικά, η ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.lovefood.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!