69
Υλικά
- φαρφάλες 500 γρ
- φασολάκια πλατιά 120 γρ
- σπαράγγια 220 γρ
- ελιές 60 γρ
- τυρί φέτα 60 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- λιαστή ντομάτα 60 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1.5 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
500 γρ. ζυμαρικό πεταλούδες 120 γρ. φασόλια φρέσκα πλατιά ξεχοντρισμένα 220 γρ. σπαράγγια κομμένα σε κομμάτια των 2.5 εκ. 60 γρ. ελιές καλαματιανές, από λάδι, χωρίς κουκούτσια και χοντροκομμένες 60 γρ. τυρί φέτα κομματιασμένη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr