by admin

project μοσχαροκεφαλή και βουκολικό γιουβέτσι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο κεφάλαιο κι ανεξερεύνητο εκτός από ντυμένο με έναν χαρακτήρα βουκολικό -με τη ευρεία έννοια κι ανεξαρτήτως δημοτικής ποίησης-, λογίζεται δε και ως παρακατιανό από την ημικαταρτισμένη γκουρμεδοαντίληψη. Μετά, γιατί ενέχει μια πολλαπλή ιδιορρυθμία, που στη σκέψη και μόνο ξεδιπλώνει ένα βουνό από δικαιολογημένα ερωτηματικά για το μέγεθος, τους χωροταξικούς και τεχνικούς χειρισμούς, την οπτική και φυσική επαφή,...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com