Ραβιόλια με μυζήθρα και μυρωδικά

Καταχωρήθηκε στις 23/06/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά συνταγής για τα ραβιόλια 300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 2 κ.σ. νερό για τη γέμιση 250γρ. μυζήθρα ανάλατη 1-2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι 2 κ.σ. ψιλοκομμένο θυμάρι και φασκόμηλο (ή μυρωδικά της αρεσκείας μας) ξύσμα από 1 λεμόνι μια πρέζα αλάτι για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκα μυρωδικά κομμένα με τα χέρια (θυμάρι, δενδρολίβανο, φασκόμηλο, δυόσμος, βασιλικός) 50γρ. βούτυρο και άλλη 1 κ.σ. για το τέλος 3 κ.σ. παρμεζάνα πιπέρι

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.cooklos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!