by admin

Ριγγατόνι με κιμά σε φόρμα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ιδέα είναι από το Noble Pig, κράτησα το κόνσεπτ και το έφτιαξα με τα συνήθη για το δικό μας σπίτι . Είναι πολύ ωραίο και εμφανίσιμο για τραπέζια πιο πολύ και αυτό που θέλει προσοχή μόνο είναι να κρυώσει για να ξεμονταριστεί και κυρίως να κοπεί σε μερίδες. Χρειαζόμαστε ένα ταψάκι με αποσπώμενη βάση για να μπορούμε να το σερβίρουμε μετά. Εγώ ήθελα να γίνει λίγο μεγαλύτερο και το έβαλα στο τσέρκι που το ρύθμισα στα 28 εκατοστά. Καλύτερα κάντε το σε αποσπώμενο ταψάκι για να μην έχετε πρόβλημα στο σερβίρισμα....
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: ριγκατόνι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το epipantosepistitou-efik.blogspot.com