65
Υλικά
- βίδες 250 γρ
- ριγκατόνι 250 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 350 γρ
- ασπρομανίταρα 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 150 ml
- λιαστή ντομάτα 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- χυμός ντομάτας 2 κσ
- παρμεζάνα 150 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- αλάτι -
- αμαρέτο 1 σφην
- βασιλικός 1 κσ
- κύμινο -
250 γρ. βίδες ή ριγκατόνι 350 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. μανιτάρια άσπρα, καθαρισμένα και κομμένα σε καρέ 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερά, ψιλοκομμένο 150ml ελαιόλαδο 100g λιαστές τομάτες, κομμένες σε λωρίδες 100 ml κρέμα γάλακτος 1-2 κ.σ. φρέσκο χυμό ντομάτας 150γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 κανελόξυλο ελάχιστο κύμινο 1 κ.γλ. κοφτό πάπρικα γλυκιά αλάτι 1 σφηνάκι αμαρέτο 1 κουτ. σούπας ξερό βασιλικό
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr