97
Υλικά
- ριγκατόνι 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μανιτάρια 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 2 φλ
- γάλα 2 φλ
- ρεγκάτο 100 γρ
- μοτσαρέλα 150 γρ
- τσένταρ 150 γρ
- καπνιστές μπριζόλες 8 φέτ
- μαργαρίνη 2 κσ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
Υλικά για 4-6 άτομα:
500 γρ. ριγκατόνι
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
150 γρ, μανιτάρια σε μικρά κομμάτια
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος light ή γάλα ελαφρύ
100 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
150 γρ. μοτσαρέλα (φρέσκια ή μπαστούνι) τριμμένη
150 γρ. τσένταρ τριμμένο
8 φέτες μπριζόλα καπνιστή σε κυβάκια
2 κ.σ. μαργαρίνη
1/2 ποτήρι κρασί λευκό ξηρό
αλάτι, πιπέρι
500 γρ. ριγκατόνι
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
150 γρ, μανιτάρια σε μικρά κομμάτια
2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος light ή γάλα ελαφρύ
100 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
150 γρ. μοτσαρέλα (φρέσκια ή μπαστούνι) τριμμένη
150 γρ. τσένταρ τριμμένο
8 φέτες μπριζόλα καπνιστή σε κυβάκια
2 κ.σ. μαργαρίνη
1/2 ποτήρι κρασί λευκό ξηρό
αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr