by admin

Ριγκατόνι σε κόκκινη σάλτσα πάπρικας με κάπαρη κι ελιές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. ριγκατόνι (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ. κονκασέ 1 φλιτζ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι 2 κ.γ. κάπαρη πλυμένη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κόκκινη σάλτσα, ριγκατόνι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cooklos.gr