58
Υλικά
- ζυμαρικά 500 γρ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- σκόρδο 6 σκελ
- πομοντόρια 8 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- χυμός ντομάτας 1.5 κούπα/ες
- βασιλικός 0.5 κούπα/ες
- πιπέρι -
- αμύγδαλα 0.5 κούπα/ες
Η σάλτσα αυτή είναι ουσιαστικά μια σάλτσα μαρινάρα, στην οποία προσθέτουμε αγορασμένη ή αυτοσχέδια κρέμα από αμύγδαλα, κάτι που της δίνει ένα γλυκό πορτοκαλί χρώμα. Υλικά ζυμαρικά: 500γρ ελαιόλαδο: 4-8 κσ σκόρδο: 6-8 σκελίδες ντοματάκια πομοντόρια: 8 ντομάτες: 2 (θα τις κάνουμε χυμό), ή 1,5 κούπα έτοιμο χυμό ντομάτας βασιλικό φρέσκο: μισή κούπα χοντροκομμένα φύλλα (ή αποξηραμένο, 1-2 κτ) ...
Διάβασε τη συνταγή στο veganmamagr.blogspot.com