by admin

Σπαγγέτι Άλιο, Όλιο ε Πεπεροντσίνο: λιτά κι’ απέριττα!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σπαγγέτι με σκόρδο, ελαιόλαδο και καυτερή πιπεριά είναι στα καθ’ ημάς το Spaghetti Aglio Olio e peperoncino, που ομολογώ αντηχεί πιο νόστιμο... Σπαγγέτι με σκόρδο, ελαιόλαδο και καυτερή πιπεριά είναι στα καθ’ ημάς το Spaghetti Aglio Olio e peperoncino, που ομολογώ αντηχεί πιο νόστιμο στα Ιταλικά σε σχέση με την μετάφρασή του. Μια συνταγή διαδεδομένη σε όλη την Ιταλία που προέρχεται απ’ το Abruzzo, ανατολικά της Ρώμης.
Το σπαγγέτι άλιο, όλιο ε πεπεροντσίνο είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της Ιταλικής παράδοσης στη δημιουργία πιάτων με έντονο χαρακτήρα, που βασίζονται σε εξαιρετικά λιτές συνθέσεις απλών υλικών, εξαιρετικής ποιότητας. Γευστική πανδαισία με 4 μόνον υλικά!
Το λιτό της σύνθεσης εντυπωσιάζει και προκαλεί. Η τεχνική εστιάζεται στον αρωματισμό του ελαιόλαδου από την πικάντικη τσαχπινιά του...
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr