55
Υλικά
- βούτυρο 3 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ασκαλώνια 2 -
- σκόρδο 4 σκελ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- βότκα 100 ml
- βερμούτ 3 κσ
- χυμός λάιμ 2 κσ
- ντοματοπολτός 2 κγ
- άσπρο πιπέρι 0.5 κγ
- κόλιαντρο 0.25 κγ
- αλάτι 1 κγ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- κρέμα 1.5 φλ
- κόλιαντρο 0.33 φλ
- μαϊντανός 3 κσ
- σπαγγέτι 500 γρ
- μαύρες ελιές -
- κόλιαντρο 6 -
- κόκκινο πιπέρι -
- παρμεζάνα -
3 κουταλιές βούτυρο 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 ασκαλώνια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή πράσινη πιπεριά (jalapeno pepper) κομμένη 2 μέτριες ντομάτες κομμένες 100 ml βότκα 3 κουταλιές ξηρό βερμούτ 2 κουταλιές χυμός λάιμ 2 κουταλάκια τοματοπολτός 1/2 κουταλάκι πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο 1/4 κουταλάκι σπόροι κόλιαντρου τριμμένοι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr