by admin

Spaghetti alle Vongole in bianco (Σπαγγέτι με Αχιβάδες σε άσπρη σάλτσα)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα μου καλοκαιρινά πιάτα, spaghetti alle vongole ή ελληνιστί, σπαγγέτι με αχιβάδες. Αυτό το ιταλικό, ή ναπολιτάνικο για να είμαι πιο ακριβής, πιάτο που είναι τόσο απίστευτα νόστιμο μέσα στην απέραντη απλότητά του. Το σημαντικότερο φυσικά σε αυτό το πιάτο είναι οι αχιβάδες, τα vongole (βόνγκολε), τα οποία οφείλουν να είναι φρέσκα. Το άρωμα κι η γεύση τους στο πιάτο είναι έντονη και γεμάτη θάλασσα. Όσο για τα υπόλοιπα υλικά, αναντίρρητα θα υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σας. Σπαγγέτι, κρασί, σκόρδο, μπούκοβο, ελαιόλαδο, φρέσκος μαϊντανός....
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com