88
Υλικά
- σπαγγέτι 500 γρ
- στήθος κοτόπουλου 1 τμχ
- χωριάτικα λουκάνικα 150 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- σκόρδο 2 σκελ
- ρίγανη 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- καυτερό πιπέρι 1 τσιμπ
- μπούκοβο 1 τσιμπ
- χυμός λεμονιού 3 κγ
- ντοματοπολτός 3 φλ
- γαρίδες 350 γρ
- μαϊντανός 0.25 φλ
Ένα από εκείνα τα πιάτα που τα λες απλά, που όμως τα απολαμβάνεις λες και είσαι στο Maxim… Το έχουμε ξαναδεί αυτά, η συνταγή της jambalaya πρέπει να περιλαμβάνει, πέραν του ρυζιού, τρία βασικά και απαραίτητα υλικά: κρεμμύδι, σέλερυ και πιπεριά. Αυτή η συνταγή, λοιπόν, ικανοποιεί αυτές τις τρεις παραδοχές, την …“ατιμία” της την κάνει αντικαθιστώντας το ρύζι με ζυμαρικό! spaghetti jambalaya λοιπόν, με τις γαρίδες του, με το λουκάνικό του (που εάν σας βρίσκεται λίγο ισπανικό chorizo θα “πιάσετε ταβάνι”), το κοτοπουλάκι του, ντοματούλα, σκορδάκι, κλπ, κλπ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr