Spaghetti με “άγριες” αχιβάδες

Καταχωρήθηκε στις 28/08/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα πολύ απλό αλλά και πολύ ραφινάτο πιάτο, ικανό να κερδίσει και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας. Ο συνδυασμός των ζυμαρικών με τα θαλασσινά είναι αξεπέραστος και η επιλογή ενός μακρόσχημου ζυμαρικού και ειδικότερα των spaghetti, είναι η ιδανικότερη.Λίγα υλικά αλλά καλά διαλεγμένα, αν θέλετε να μείνει το πιάτο σας αξέχαστο : Καλό ελαιόλαδο, μυρωδάτο σκορδάκι, φρέσκος ο μαϊντανός, θανατικά καυτερή η πιπερίτσα, καλής ποιότητας τα spaghetti. Και, βέβαια, φ ρ ε σ κ ό τ α τ ε ς οι αχιβάδες (για να εκμεταλλευτείτε την αξεπέραστη γεύση τους και το θαλασσινό τους άρωμα).

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!