Γιουβέτσι με μοσχαράκι

Καταχωρήθηκε στις 15/10/15 από το χρήστη

1 Ψήφοι Ψήφισε

1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, καπάκι, χτένι είναι τα κομμάτια που προτιμώ) 500 γρ. κριθαράκι χοντρό 5 κ. σούπας ελαιόλαδο και 1 κ. σούπας φυτίνη με βούτυρο για το κρέας 2 κ. σούπας ελαιόλαδο για το κριθαράκι 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 καρότο 100 γρ. μαυροδάφνη 1 κονκασέ 1 κ. σούπας πελτέ ντομάτας 2 δαφνόφυλλα 5 κόκκους μπαχάρι 1/2 κ. γλυκού ζάχαρη Αλάτι και πιπέρι

Διάβασε τη συνταγή στο http://cookeatup.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!