260
Υλικά
- σπαγγέτι 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- σκόρδο 1 τμχ
- ντοματοπελτές 4 κσ
- ντομάτα 1 κουτί
- αλάτι 0.5 κγ
- μπούκοβο 1 κσ
- μαύρο πιπέρι -
- μαϊντανός -
Το σκόρδο, όσο υπερβολικό κι αν σας φαίνεται, δεν ακούγεται έντονα στη σάλτσα γιατί βράζει μαζί με τα μακαρόνια και ελαφραίνει η γεύση του.Τα υλικά της σάλτσας είναι λίγα αλλά επαρκή. Αν θέλετε να παίξετε προσθέστε κάπαρη ή ελιές σε φετάκια ή φύλλα φρέσκου βασιλικού.Η ένταση της σάλτσας είναι τέτοια που ποτέ δεν βάζαμε τυρί στα σκορδομακάρονα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr