Τα παριανά σκορδομακάρονα της γιαγιάς Άννας

Καταχωρήθηκε στις 11/12/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το σκόρδο, όσο υπερβολικό κι αν σας φαίνεται, δεν ακούγεται έντονα στη σάλτσα γιατί βράζει μαζί με τα μακαρόνια και ελαφραίνει η γεύση του.Τα υλικά της σάλτσας είναι λίγα αλλά επαρκή. Αν θέλετε να παίξετε προσθέστε κάπαρη ή ελιές σε φετάκια ή φύλλα φρέσκου βασιλικού.Η ένταση της σάλτσας είναι τέτοια που ποτέ δεν βάζαμε τυρί στα σκορδομακάρονα.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tastefull.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!