ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ & ΦΟΥΑΝΤΡΕ ΧΟΙΡΙΝΟ

Καταχωρήθηκε στις 14/05/12

10 Ψήφοι Ψήφισε

Από τον chef Γιάννη Σολάκη ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τις ταλιατέλες αλ ντέντε σε άφθονο αλατισμένο νερό. Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε ψιλές φετούλες. Ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά ελαιόλαδο...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!