Ταλιατέλες με ψαρονέφρι, λιαστή ντομάτα και ανθότυρο

Καταχωρήθηκε στις 11/07/11

4 Ψήφοι Ψήφισε

Το πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού, το ψαρονέφρι σε μια λαχταριστή σάλτσα και ταλιατέλες. Η Αργυρώ έδωσε και πάλι τον καλύτερο εαυτό της με μια gourmet, αλλά κυρίως εύκολη και γρήγορη συνταγή. Ιδανική για απρόσμενες επισκέψεις... ΠΗΓΗ: argiro.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!