Tetrazzini με γαλοπούλα στο φούρνο

Καταχωρήθηκε στις 29/09/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η συνταγή δεν είναι ιταλική μην ξεγελιέσαι από το όνομα! Δημιουργήθηκε πριν 2 αιώνες προς τιμήν μιας ιταλίδας ντίβας της Λουίζας Τετραζίνι, στην Αμερική και από τότε γνωρίζει άπειρες παραλλαγές! Το βασικό συστατικό της είναι ή τα πουλερικά ή τα θαλασσινα ή τα μανιτάρια. Εδώ σού έχουμε μια παραλλαγή light και με γαλοπούλα!

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!