by admin

Το τέλειο γιουβέτσι

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η απλή και εύκολη ιδιαιτερότητα για το γιουβέτσι που σας προτείνω είναι το κρέας να ψηθεί στη σχάρα του φούρνου και από κάτω να μπει το ταψί με τη σάλτσα ντομάτας όπου θα μπει το κριθαράκι για να μαγειρευτεί. Έτσι το αρνάκι θα έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ψημένο στα κάρβουνα ενώ τα ζουμάκια, πέφτοντας στο ταψί από κάτω, θα νοστιμεύουν το γιουβέτσι.Ο πρόλογος είναι του Ηλία Μαμαλάκη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr