by admin

Τραχανάς με προζύμι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένας λίγο διαφορετικός τραχανάς έγινε στο χωριό αυτοσχεδιάζοντας έχοντας στο μυαλό μου συζήτηση με τη φίλη μου την Ελένη. Το ζητούμενο ήταν να γίνει ξινός τραχανάς χωρίς να αφήσουμε το γάλα για μέρες να ξινίσει και να πάρουμε ένα ελαφρώς ξινό τραχανά...Ανάλογα με την ποιότητα του αλευριού ίσως χρειαστεί περισσότερο γάλα. Αντί του προζυμιού μπορείτε να προσθέσετε ένα κεσαδάκι γιαούρτι στο γάλα και να το αφήσετε ένα βράδυ σε θερμοκρασία δωματίου...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: προζύμι, τραχανάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.asproylas.gr