161
Υλικά
- τραχανάς 1 φλ
- γάλα φρέσκο 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- φέτα 0.67 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- βούτυρο 2 κσ
- μαγειρικό λίπος 2 κσ
- ψωμί 4 φέτ
Η γιαγιά μου τον έλεγε τριφτάδες, και συνήθως μας τον έφτιαχνε για βραδυνό.Πολλές φορές όμως το χειμώνα, ο παππούς μου της ζήταγε να του τον φτιάξει και για πρωινό.Όταν το τζάκι ήταν αναμμένο, «καψάλιζε» εκεί το ψωμί, ρίχνοντάς του λίγο ελαιόλαδο.
Τραχανάς σούπα, με γάλα, φέτα και τριμμένο ψωμί...
Τραχανάς σούπα, με γάλα, φέτα και τριμμένο ψωμί...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com