Χταπόδι γιουβέτσι

Καταχωρήθηκε στις 07/08/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά Χταπόδι φρέσκο 1.500 γρ ή κατεψυγμένο Κριθαράκι χοντρό 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο Σκόρδο 3 σκελίδες Κρασί λευκό 220 ml Ντοματοπολτό 3 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι του νερού Κόκκινο πιπέρι - πάπρικα γλυκιά 1 1/2 κουτάλι της σούπας Αλάτι- πιπέρι Φύλλα δάφνης 2-3 φύλλα

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.chefoulis.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!