Χταπόδι Γιουβέτσι με Θυμάρι και Ρίγανη στην Γάστρα

Καταχωρήθηκε στις 20/01/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τις προάλλες ήθελα να φτιάξω ένα φαγητό με θαλασσινά κι έφτιαξα αυτό, που κάθε φορά καταναλώνεται με μεγάλη επιτυχία. Ένα ζουμερό γιουβέτσι με χταπόδι, αρωματικό θυμάρι αλλά και μυρωδάτη ρίγανη, κι όλα μαζί στην γάστρα. Φυσικά, μπορεί κάλλιστα κάποιος να το φτιάξει και στην κατσαρόλα, απλά στην γάστρα γίνεται λίγο περισσότερο ευπαρουσίαστο, καθώς μπορεί να σερβιριστεί και στο τραπέζι με το

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dailycious.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!