Ζυγούρι γιουβέτσι με τραχανά

Καταχωρήθηκε στις 12/08/11

8 Ψήφοι Ψήφισε

Ο τραχανάς είναι ένα ζυμαρικό σε κοκκώδες σχήμα. Φτιάχνεται με αλεύρι και γάλα.Το είδος του είναι ξινός ή γλυκός.Η διαδικασία παρασκευής του όχι και τόσο εύκολη. Αν φτιάξει η Ξανθή όταν πάει στο χωριό θα έχουμε κι ανάρτηση.Συνήθως τον τρώμε τον χειμώνα σε σούπα κόκκινη.Εμείς όμως εδώ δοκιμαστικά, το κάναμε γιουβέτσι.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.asproylas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!