βασική ζύμη σαμπλέ

Καταχωρήθηκε στις 09/04/11

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η συγκεκριμένη δόση βγάζει (αναλόγως και το μέγεθος της ταρτιέρας που θα χρησιμοποιήσω) αρκετή ζύμη για να φτιάξω 2 τάρτες. Φυσικά μπορώ να ψήσω μικρά ταρτάκια! Αν λοιπόν θέλω, αποθηκεύω το μισό ζυμάρι στο ψυγείο, καλά κλεισμένο με μεμβράνη, και το διατηρώ για 2 βδομάδες. Ή στην κατάψυξη για 1 μήνα.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pastrychef.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!