Η σφολιάτα της πεθεράς

Καταχωρήθηκε στις 15/07/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

1 κιλό περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλ. του καφέ ξύδι 1 φλ. του καφέ σπορέλαιο 1,5 κουτ. του γλυκού μπέικιν 1 κουτ. του γλυκού αλάτι 375 γρ. μαργαρίνη πλάκα σε θερμοκρασία δωματίου 1 και 1/3 ποτ. του νερού χλιαρό νερό

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!