by admin

Μια άλλη τεχνική για άνοιγμα φύλλου για πίτες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είχε λοιπόν άγρια χόρτα και επιθυμούσε μια χορτόπιτα με φύλλο ανοιγμένο με βούτυρο. Θα την έχετε δει σαν μέθοδο του ήλιου. Με αυτό τον τρόπο συνήθως πλάθονται δύο φύλλα ένα για κάτω κι ένα πάνω. Κινήθηκα βάσει εμπειρίας και μόνο μιας και δεν υπήρχε χρόνος για μελέτη. Έφτιαξα μια ζύμη όπως φτιάχνω για τις περισσότερες πίτες μου (εκεί θα βρείτε και βίντεο) και μετά το άνοιγμα του φύλλου προχώρησα με αυτό τον διαφορετικό τρόπο για το τελικό αποτέλεσμα. Τα υλικά για τη ζύμη 2 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό 1φλιτζάνια αλεύρι μαλακό 1κουτ γλυκού αλάτι 1 κουτ σούπας ξύδι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr
Κατηγορία: Ζύμες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.asproylas.gr