MILLEFEUILLE ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΠΡΑΛΙΝΑΣ

Καταχωρήθηκε στις 22/12/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αφορμή αυτής της συνταγής στάθηκε το γεγονός ότι μου περίσσεψε κρέμα από το Paris-Brest οπότε σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω για να φτιάξω ένα millefeuille . Θα μου πείτε ότι έχω ξαναφτιάξει και θα έχετε δίκιο αλλά τότε έδωσα τη συνταγή της κρέμας ζαχαροπλαστικής και χρησιμοποίησα έτοιμο φύλλο σφολιάτας. Σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας τραγανή και βουτυράτη σφολιάτα είτε για γλυκές είτε για αλμυρές δημιουργίες.

Διάβασε τη συνταγή στο https://pastry-tsio.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!