Σπιτικό φύλλο για πίτες

Καταχωρήθηκε στις 09/01/12

2 Ψήφοι Ψήφισε

Με γέμιση μυζήθρα, αβγά, γάλα, τριμμένο κολοκύθι και τραχανά για το πρωινό του Σαββάτου. Για το βραδινό, τι θα λέγατε να το χρησιμοποιήσετε για κιμαδόπιτα; Μαλακή ή τραγανή, ξεροψημμένη ή όχι, αλμυρή ή γλυκιά, η πίτα είναι θέμα γούστου. Συνδεδεμένη με την Ελληνική ύπαιθρο αλλά και την παιδική μας ηλικία, αποτελεί ένα αγαπημένο πιάτο για τους περισσότερους Έλληνες.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.lovecooking.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!