by admin

Σπιτικό «φύλλο κρούστας» της Χρύσας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το φύλλο κρούστας δεν είναι εύκολη δουλειά! Είναι δουλειά επαγγελματιών και μάλιστα όχι τυχαίων. Πρέπει να έχει τη σωστή υγρασία για να μη σπάει. Να έχει ίδιο πάχος παντού και να είναι λεπτό , σχεδόν διάφανο. Συνήθως αγοράζω νωπό φύλλο κρούστας από εργαστήριο ή τυποποιημένο από αξιόπιστες εταιρείες για τα γλυκά και τα αλμυρά μου παρασκευάσματα....
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Ζύμες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com