by admin

Χυλός για τηγάνισμα (κουρκούτι)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένας απλός, αλλά πάρα πολύ ωραίος χυλός με αλεύρι, μπύρα και ασπράδια αυγών, για να πανάρουμε τα ψάρια και τα λαχανικά μας, έτσι ώστε να γίνονται πιο νόστιμα, να παραμένουν ζουμερά μέσα και να κάνουν μια πολύ ωραία και τραγανή κρούστα απ' έξω. Πρέπει να τον δοκιμάσετε οπωσδήποτε!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ζύμες
Περισσότερες συνταγές: χυλός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com