Ζύμη κουρού με ελαιόλαδο - Τυροπιτάκια

Καταχωρήθηκε στις 03/05/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η ζύμη κουρού λίγο πολύ είναι η ίδια. Άλλος βάζει μαργαρίνη, άλλος ηλιέλαιο, άλλος γάλα άλλος γιαούρτι και πάει λέγοντας. Εγώ δεν προτιμώ τα ηλιέλαια και τις μαργαρίνες, και πάντα μα πάντα τα αντικαθιστώ με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που έχουμε από την Κρήτη. Επίσης δεν συμπαθώ τα στραγγιστά αγελαδινά γιαούρτια, προτιμώ αυτά με την πέτσα.... Παραξενιές θα μου πείτε... μπορεί! Ελάτε να σας δείξω πως κάνω εγώ την ζύμη κουρού. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανα τυροπιτάκια, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε θέλετε φύλλο κουρού. Κόστος σχετικά μέτριο. Αρκετά εύκολη συνταγή ακόμη και για αρχάριους! Χρόνος προετοιμασίας ζύμης: 15 λεπτά Χρόνος προετοιμασίας για τα τυροπιτάκια: 1 ώρα Χρόνος ψησίματος: 25 περίπου λεπτά για μικρά μικρά τυροπιτάκια...

Διάβασε τη συνταγή στο https://cookpad.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!