247
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλεύρι 1 ποτ
- ζάχαρη 1 ποτ
- βανίλιες 2 τμχ
- γάλα 4 ποτ
- ζάχαρη 1 ποτ
- κορν φλάουρ 3 κσ
- αλεύρι 4 κσ
- βούτυρο 3 κσ
- βανίλιες 2 τμχ
- κουβερτούρα 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 1 τμχ
Υλικά: Για το παντεσπάνι: 5 αβγά1 φακελάκι μπέικιν1 νεροπότηρο αλεύρι1 νεροπότηρο ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας νερό2 βανίλιες Για τη κρέμα:4 νεροπότηρα γάλα1 νεροπότηρο ζάχαρη3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ4 κουταλιές της σούπας αλεύρι3 κουταλιές της σούπας βούτυρο2 βανίλιες Επικάλυψη: 2 κουβερτούρες των 125 γρ.1 κρέμα γάλακτος 250 ml
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr