64
Υλικά
- ξερά φρούτα 500 γρ
- μέλι 250 γρ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- χυμός εσπεριδοειδών 300 ml
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 6 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- γιαούρτι 0.75 κιλ
Ένα ελαφρύ επιδόρπιο για την τελευταία ανάρτηση του 2016! Για το κλείσιμο των -ούτως ή άλλως- φορτωμένων γιορταστικών τραπεζιών των ημερών, τα ελαφριά επιδόρπια είναι πάντα μια καλή επιλογή. Τα σιροπιαστά και τα σοκολατένια γλυκά τα «τσιμπάμε» όλη μέρα εμείς οι λιχούδηδες, οπότε αφήνουμε τα ελαφριά για κλείσιμο των τραπεζιών...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr