108
Υλικά
Καταΐφι 500 γρ
Βούτυρο αγελάδος 250 γρ λιωμένο
Μοτσαρέλα 300 γρ στραγγισμένη
Φυστίκια Αιγίνης 100 γρ τριμμένα
Για το σιρόπι
Νερό 1 - 1/2 ποτήρι νερού
Ζάχαρη 1 - 1/2 ποτήρι νερού
Χυμό λεμονιού 1 κουταλάκι γλυκού
Καταΐφι 500 γρ
Βούτυρο αγελάδος 250 γρ λιωμένο
Μοτσαρέλα 300 γρ στραγγισμένη
Φυστίκια Αιγίνης 100 γρ τριμμένα
Για το σιρόπι
Νερό 1 - 1/2 ποτήρι νερού
Ζάχαρη 1 - 1/2 ποτήρι νερού
Χυμό λεμονιού 1 κουταλάκι γλυκού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr