ΥΛΙΚΑ1 κιλό καρύδια φρέσκα1 1/2 κιλό ζάχαρηγαρίφαλα όσα είναι και τα καρύδιαΕΚΤΕΛΕΣΗMαζέυoυμε καρύδια πράσινα, πριν πιάσουν να σκληράνουν,τα τρυπάμε σε 2-3 μέρη με βελόνα για να φύγει το πικρό ζουμί καιτα βάζουμε στο νερό 25-30 μέρες,αλλάζοντάς το κάθε μέρα.Μετά τα στραγγίζουμε και τα βράζουμε με τη μισή ζάχαρη και2 ποτήρια νερό όσπου να μαλακώσουν.Αφήνουμε να [...]

Διάβασε τη συνταγή στο syntagies.gr


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις