78
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 1 κιλ
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- ζάχαρη 1.5 κγ
- αυγά 10 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλιες 2 τμχ
- λάδι 2 κσ
Οι δίπλες είναι ένα παραδοσιακό γλυκό σε πολλά μέρη της Ελλάδας και φτιάχνονται σε κάθε χαρούμενη περίσταση όπως βαφτίσια, γάμους άλλα και στις γιορτές. Η απίθανη γεύση, που έχουν οι δίπλες, μας αποζημιώνει με το παραπάνω για την σχετικά περίπλοκη εκτέλεση τους....
Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr